News

09.10.2019 pildistamise ajakava 03. October regina


Kuma pildistamine 09.10.2019
8:30 - 8:40 õpetajad 10 min
12:30 - 13:15 12.G1 ja 12.G2 45 min
13:15 - 13:40 11.G1 ja 11.G2 25 min
13:40 - 14:05 10.G1 ja 10.G2 25 min
14:05 - 14:15 õpilasesindus 10 min
14:15 - 14:55 sõbrapildid 40 min
Kuma pildistamine 09.10.2019
8:30 - 8:40 õpetajad 10 min
12:30 - 13:15 12.G1 ja 12.G2 45 min
13:15 - 13:40 11.G1 ja 11.G2 25 min
13:40 - 14:05 10.G1 ja 10.G2 25 min
14:05 - 14:15 õpilasesindus 10 min
14:15 - 14:55 sõbrapildid 40 min